Bezoek ons adres
de Wijk en Koekange
de Wijk:
0522-442388
Koekange
0522-451867
Stuur een bericht
fysio@inhetwold.nl
image_pdfimage_print

AVG “inhetwold”

Binnen onze organisatie werken we sinds mei 2018 volgens de nieuwe wet AVG.

Wij hechten eraan om op adequate manier met persoonsgegevens en andere data om te gaan.

Fitheidstest in de Wijk groot succes

Op 9 mei hebben 65-plussers uit de Wijk en Koekange deel kunnen nemen aan een fitheidstest. Het doel van deze test was het verkrijgen van inzicht in de eigen fitheid en gezondheid en het stimuleren van bewegen onder senioren. Dat deze dag een succes was bleek uit het feit dat ruim 110 inwoners hebben deelgenomen. De deelnemers hebben na de test advies gekregen over bewegen, het sportaanbod in de omgeving en eventuele deelname aan een gratis beweegprogramma. Deze dag is georganiseerd door de sportfunctionaris van gemeente de Wolden in samenwerking met Fysiotherapie In het Wold, Stichting Welzijn, Icare, Atlas Sport en de huisartsenpraktijk. Vanuit Fysiotherapie In het Wold waren Dick Teunis en Derk-Jan Teunis aanwezig om de testen te begeleiden.

ParkinsonNet

Fysiotherapie ‘In het Wold’ is aangesloten bij het ParkinsonNet.

ParkinsonNet is een landelijk netwerk van zorgverleners die gespecialiseerd zijn in het behandelen en begeleiden van parkinsonpatiënten. Bijna 3.000 zorgverleners (onder andere neurologen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten, diëtisten en verpleegkundigen), verdeeld over 70 regio’s zijn aangesloten bij dit netwerk.

Het streven van het ParkinsonNet is dat iedereen met de ziekte van Parkinson of een atypisch parkinsonisme de allerbeste zorg krijgt die mogelijk is. Dit willen we bereiken door het vergroten van kennis door middel van scholing en onderzoek, en het ontwikkelen van een optimale samenwerking tussen de verschillende zorgverleners.

Kijk voor meer informatie op www.parkinsonnet.nl

Schoudernetwerk Groot Drenthe

Fysiotherapie ‘In het Wold’ is aangesloten bij het Schoudernetwerk Groot Drenthe.

Het schoudernetwerk Groot Drenthe bestaat uit een groep enthousiaste fysiotherapeuten die zich hebben gespecialiseerd in de diagnostiek en revalidatie van patiënten met schouderaandoeningen.

Het doel van dit netwerk is:
* het optimaliseren van de kwaliteit van de fysiotherapeutische zorg van de deelnemende therapeuten bij patiënten met schouderaandoeningen.
* Het beter op elkaar afstemmen van de fysiotherapeutische zorg bij post-operatieve revalidatie van schouderaandoeningen.

Kijk voor meer informatie op www.sngd.nl