Fitheidstest in de Wijk groot succes

Op 9 mei hebben 65-plussers uit de Wijk en Koekange deel kunnen nemen aan een fitheidstest. Het doel van deze test was het verkrijgen van inzicht in de eigen fitheid en gezondheid en het stimuleren van bewegen onder senioren. Dat deze dag een succes was bleek uit het feit dat ruim 110 inwoners hebben deelgenomen. De deelnemers hebben na de test advies gekregen over bewegen, het sportaanbod in de omgeving en eventuele deelname aan een gratis beweegprogramma. Deze dag is georganiseerd door de sportfunctionaris van gemeente de Wolden in samenwerking met Fysiotherapie In het Wold, Stichting Welzijn, Icare, Atlas Sport en de huisartsenpraktijk. Vanuit Fysiotherapie In het Wold waren Dick Teunis en Derk-Jan Teunis aanwezig om de testen te begeleiden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *