Bezoek ons adres
de Wijk en Koekange
de Wijk:
0522-442388
Koekange
0522-451867
Stuur een bericht
fysio@inhetwold.nl
image_pdfimage_print

ParkinsonNet

image_pdfimage_print

Fysiotherapie ‘In het Wold’ is aangesloten bij het ParkinsonNet.

ParkinsonNet is een landelijk netwerk van zorgverleners die gespecialiseerd zijn in het behandelen en begeleiden van parkinsonpatiënten. Bijna 3.000 zorgverleners (onder andere neurologen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten, diëtisten en verpleegkundigen), verdeeld over 70 regio’s zijn aangesloten bij dit netwerk.

Het streven van het ParkinsonNet is dat iedereen met de ziekte van Parkinson of een atypisch parkinsonisme de allerbeste zorg krijgt die mogelijk is. Dit willen we bereiken door het vergroten van kennis door middel van scholing en onderzoek, en het ontwikkelen van een optimale samenwerking tussen de verschillende zorgverleners.

Kijk voor meer informatie op www.parkinsonnet.nl

Schoudernetwerk Groot Drenthe

image_pdfimage_print

Fysiotherapie ‘In het Wold’ is aangesloten bij het Schoudernetwerk Groot Drenthe.

Het schoudernetwerk Groot Drenthe bestaat uit een groep enthousiaste fysiotherapeuten die zich hebben gespecialiseerd in de diagnostiek en revalidatie van patiënten met schouderaandoeningen.

Het doel van dit netwerk is:
* het optimaliseren van de kwaliteit van de fysiotherapeutische zorg van de deelnemende therapeuten bij patiënten met schouderaandoeningen.
* Het beter op elkaar afstemmen van de fysiotherapeutische zorg bij post-operatieve revalidatie van schouderaandoeningen.

Kijk voor meer informatie op www.sngd.nl